BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Η ιστορία της πριγκίπισσας


Η μικρή πριγκίπισσα νόμιζε πως είχε βρει το πρίγκιπα.. μπορεί καμιά φορά να θύμιζε περισσότερο το δράκο έτσι όπως θύμωνε και εκνευριζόταν αλλά υπέθετε πως έτσι πρέπει να είναι οι πρίγκιπες..και πως η πολύ συναναστροφή με δράκους τους κάνει και αυτούς λίγο άγριους. Η μαμά της η βασίλισσα της είχε πει πως οι πρίγκιπες σου ανοίγουν τη πόρτα στην άμαξα, βλέπουν πότε τέλειωσε η πριγκιπική σου μπύρα και σου παραγγέλνουν και φυσικά σε κάνουν να νιώθεις αυτό που είσαι...δηλαδή πριγκίπισσα!
Ο δικός της πρίγκιπας βέβαια πρέπει να είχε κρίση ταυτότητας ή να είχε χάσει όταν ήταν μικρός τον Οδηγό Χρήσης Πριγκιπισσών ( κάτι σαν το Savoir Vivre σε πιο αυστηρό!!)οπότε δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά και η μικρή πριγκίπισσα πίστευε πως απλά κάτι τον εμπόδιζε μέσα του να ξεδιπλώσει την πριγκιπική του φύση γιατί φοβόταν μην πληγωθεί. Έτσι παρόλο που θα ήθελε ο πρίγκιπας να της δείχνει την αγάπη του και πιστεύοντας πως την ένιωθε απλά δε μπορούσε να τη δείξει, αυτή του έκανε όλα τα χατίρια. Είχε διώξει ακόμα και τη μαγείρισσα του παλατιού για να του μαγειρεύει η ίδια, ενώ τον φρόντιζε μετά από τις μάχες του με τους δράκους καλύτερα και από νοσηλεύτρια.. Γιατί του έλουζε τις πληγές με την αγάπη της και του χάιδευε τον εγωισμό με τα φιλιά της.
Καθώς οι μήνες περνούσαν ο πρίγκιπας της όμως αντί να γλυκαίνει απομακρυνόταν όλο και περισσότερο από κοντά της. Περνούσε περισσότερη ώρα με τους ιππότες του πότε συζητώντας μερόνυχτα ατελείωτα για τα αλλοτινά τους κατορθώματα και πότε θαυμάζοντας τη Στρογγυλή Θεά. Η πριγκίπισσα νιώθοντας παραμελημένη προσπάθησε σπάζοντας κάθε πρωτόκολλο να ξανακερδίσει τον πρίγκιπα της και να τον πείσει να της δείξει την αγάπη του. Άρχισε να του προτείνει να κάνουν πράγματα και εγκατέλειψε τους χορούς του βασιλιά για να περνάει πιο πολύ χρόνο με τον πρίγκιπα της προσπαθώντας να τον παρασύρει ξανά στην αγκαλιά της με φιλιά και χάδια.
Ο πρίγκιπας της όμως όσο αυτή προσπαθούσε τόσο περισσότερο απομακρυνόταν και για πρώτη φορά η πριγκίπισσα αντίκρισε το ενδεχόμενο ο πρίγκιπας της να μην φοβόταν να της δείξει την αγάπη του, απλά να μην την ένιωθε. Πανικόβλητη προσπάθησε να του μιλήσει, να διεκδικήσει την αγάπη του και να του πει να μη φοβάται..
Εκείνος όμως τρόμαξε από τα λόγια της παραπάνω. Εκεί που η πριγκίπισσα ζητούσε αγάπη ο πρίγκιπας έβλεπε μόνο την απογοήτευση καθρεφτισμένη στα μάτια της. Εκεί που του έλεγε πως δε θέλει να τον αλλάξει ούτε να τον κάνει να παραμελήσει τους ιππότες του αλλά μόνο να την κάνει να νιώσει ξανά σημαντική εκείνος έκλεινε τα αυτιά του και ζητούσε χρόνο να σκεφτεί.
Της είπε πως θα έφευγε μακριά από το παλάτι για λίγες μέρες γιατί αφού δε μπορούσε να την κάνει ευτυχισμένη έπρεπε να σκεφτεί τι θα ήταν το καλύτερο τόσο για αυτόν όσο και για εκείνη με την κατάσταση τους. Εκείνη του είπε πως ήταν τα μικρά που την κάναν ευτυχισμένη, πως δε χρειαζόταν χρόνο και πως ήθελε μόνο να νιώσει την αγάπη του. Αυτός όμως ανένδοτος μάζεψε τη πανοπλία του και έφυγε λέγοντας πως το κάνει για το καλό της για να βελτιώσει την κατάσταση.
Ανίκανη η πριγκίπισσα να αντιδράσει από το σοκ αφού κανένα πριγκιπικό εγχειρίδιο δεν την είχε προετοιμάσει για αυτό το ενδεχόμενο, τον είδε να απομακρύνεται χωρίς να πει τίποτα, με τα μάτια της δακρυσμένα τον χαιρέτησε και περίμενε να γυρίσει. . . .





Η ιστορία συνεχίζεται...





9 νότες:

Lilith είπε...

Όμορφο... παραμύθι. :)
Φαίνεται καθαρά ότι άλλα πράγματα κάνουν τον πρίγκηπα να νιώθει πρίγκηπας και άλλα πράγματα κάνουν την πριγκήπισσα να νιώθει πριγκήπισσα.
Καλά έκανε και έφυγε.
Μόνο μέσα από την απόσταση ξεκαθαρίζουν τα συναισθήματα.
Ποιος ξέρει...
Ίσως τώρα δοθεί και η ευκαιρία στην πριγκήπισσα να βρει αυτό που πραγματικά θα την κάνει να νιώσει πριγκήπισσα. :)

Καλησπέρα Mariel!
Καλή εβδομάδα.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ :)))

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

...και μετα η πριγκίπισα έμαθε να ζει στην ελλειψη του. Αλλα για πόσο θα περιμένει? Είναι σίγουρη πως αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός πρίγκιπας?

Η συνέχεια ειναι στα χέρια της...

"Μυστικά" φιλιά καλή μου!!!

Argyrios G. είπε...

mou aresei o tropos pou eplases san paramithi meros tis pragmatikotitas sou, mou aresei genika na vazoume to paramithi stin zoi mas,
kalo vradaki,
Argyris

Mariel είπε...

@ Lilith

Δυστηχώς τα παραμύθια αυτά σπάνια έχουν happy ending..
Πάντως ο πρίγκιπας είχε πιει μια ενισχυμένη δόση Amita Motion και με αυταπάρνηση έφυγε λέει για να μην της μαυρίζει τη ζωή..

Υποκριτής ή ο πιο αλτρουιστής πρίγκιπας του κόσμου?

Mariel είπε...

@ Σκρουτζ

Το πιστεύω Σκρουτζάκο πως φοβόταν να παλέψει.. πιο πολύ με τους δικούς του δαίμονες..
Καλό μήνααα

Mariel είπε...

@ Μυστικό Μονοπάτι

Και μετά η πριγκίπισα έπαθε κατάθλιψη και έρχισε να της περνάει..
Ίσως τελικά να μην ήταν αυτός ο ένας πρίγκιπας της..
Καλό μήνα!!

Mariel είπε...

@ Αργύρης

Και μενα μαρέσει Αργύρη μου να βάζω το παραμύθι στη ζωή μου..την κάνει πιο μαγική και σε τέτοιες καταστάσεις λιγότερο τραγική..
Καλώς σε βρήκα!

Καλό μήνα

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ;